ABSOLUTE SCHOOL are ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri de contabilitate primara/financiara computerizata, inspector resurse umane. Phone, Suggest a phone number Curs de Contabilitate primara Constanta, Brasov, Romania. 9 likes. Posts about Curs de Contabilitate primara Constanta .

Author: Arashibei Tokasa
Country: Pacific Islands
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 28 February 2010
Pages: 247
PDF File Size: 14.62 Mb
ePub File Size: 9.67 Mb
ISBN: 167-7-44030-615-1
Downloads: 10561
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akinojinn

Multumesc domnule profesor si va rog faceti bunatatea de a mai posta si alte lectii!! Sa va ajute Domnul! Sincer va multumesc si pe viitor poate faceti si o lectie de contabilitate financiara ar fi si mai interesanta!

Modul in care explicati bazele contabilitatii in video-book-uri si la curs este unul cu totul aparte. Dicu Gigi Dom’ Profesor, va multumesc! Am ceva regrete ca nu v-am gasit de pe vremea liceului.

George Isac Acest site este genial;pana si cel mai ”puturos” elev invata bazele contabilitatii Tot respectul pt domnul profesor! Si daca nu e cu suparare,as vrea daca se poate sa mai pot gasi ce mai aveti pus pentru cei care vor sa invete,daca ati putea sa-mi spuneti si mie unde va gasesc.

Multa sanatate si putere de munca! Alina Mi-as fi dorit ca toti profesorii sa poata explica cu atata daruire cum o faceti dumneavoastra.

D iar faptul ca incarcati materiale video este excelent! Va multumesc pentru aceste lectii. Razvan O prezentare excelenta care din pacate supara buzunarul altora.

Sunteti cu adevarat pasionat si va faceti treaba foarte bine. Avem nevoie de profesori ca dvs si sper ca pe viitor sa mai faceti asemenea lectii,cu mai multe probleme. Cristina Sunt absolut impresionata! Este un salt important si foarte bun pt invatamantul superior din Romania. After a heart attack, some of the heart muscles weaken and become damaged. contabilitatte

  BARNETTS BICYCLE REPAIR MANUAL PDF

Nu sint contabil sint administrator, va multumesc pentru ajutor!!! Amalia De mare folos!!!! Tocmai acum cand sunt pe cale sa ma angajez in domeniul financiar am decis sa imi umplu golurile in materie de contabilitate si dupa mai multe surse citite doar acest vide-book m-a ajutat primwra inteleg pe deplin logica contabilitatii.

Felicitari pentru modul clar si simplu de a explica, ajuta foarte mult persoanele care vor sa inteleaga bazele contabilitatii. Explicatiile domnului profesor mi s-au parut utile de la a la primsra.

Si site-ul e foarte accesibil.

Voi recomanda acest site tuturor persoanelor care vor sa invete bazele contabilitatii. Ar fi bine daca ati avea si un alt curs nu numai cu bazele contabilitatii.

Curs “Contabilitate primară şi financiară” – cod COR: 331302

Mihai Irina Cautam pe internet cu totul si cu totul altceva,dar modul de prezentare m-au facut sa cumpar si cartea. Florin Domnule profesor tin sa va multumesc pentru aceste lectii,datorita carora mi-am luat examenul la contabilitate. Andrea Am aflat de acest site de la o verisoara si ma bucur ca am reusit sa va gasesc. M-am bucurat enorm cand am dat de acest site. Sunteti un exemplu de urmat. Acum nu imi pare rau ca sunt studenta la contabilitate anul II. Tin sa precizez ca stadiul confabilitate de pregatire inaintea acestui video book era aproape de 0 fiind studenta in anul 1 la CIG.

Curs contabilitate primara Bucuresti | Cursuri | Pinterest

D Va multumesc mult pentru aceste lectii. Explicatiile sunt foarte logice si usoare. Sunteti un profesor foarte bun! Vroiam sa va felicit, ati luat o decizie foarte buna in crearea actui site!!

  JOHN WIMBER BOOKS PDF

Imi doresc sa fi avut si eu un asemenea profesor la facultate, astfel n-ar mai fi fost nevoie sa apelez la alternative precum aceasta. Ne sunteti de mare ajutor, d-nule profesor.

Daca va aveam profesor eram departe. Datorita cursurilor dumneavoastra am promovat examenul la Bazele Contabilitatii, dupa ce am urmarit aproape jumatate din video-uri si fara sa fi stiut absolut nimic din materie. Acum fiind nevoita sa sustin un nou examen de contabilitate, am invatat dupa materialele dlui profesor Budacia fapt pentru care acum pot cntabilitate ca aceasta materie este una foarte simpla si placuta. George Domnul profesor va multumesc din suflet pentru ceea ce ;rimara.

Vladu Cristi de ce nu sunt toti profesorii la fel: Am reusit sa invat in 8 ore, ce n-am invatat in 3 ani de zile. Promit ca o sa ma duc la marire.

Nota mea de la examen dupa ce am invatat cu video book-ul: Foarte bine structurat si explicat pentru un incepator! Aveam nevoie de asemenea explicatii: Va multumesc pentru ceea ce ati facut. Marinela Sunteti extraordinar, domnule profesor!!!!! Sper sa-i fie prjmara munca pe masura si asa cum un mare roman spune N. Acum am ccurs si eu contabilitate! Felicitari pentru munca depusa!!!