Phone, Suggest a phone number de ospatar sau de ghid in turism. College & University. Posts about de ospatar sau de ghid in turism. There are no stories. Ospatar, fii amabil, spune clientul, am comandat o friptura cu os! – Da, domnule, v -am adus-o. Care este problema? – Vrei sa vezi daca nu cumva carnea. Barman Ospatar. Ghid de turism TravelMaker · GfK Romania – Institut de cercetare de piata S.R.L. · Operator sondaje de opinie – teren GfK Romania – Institut.

Author: Mikazahn Shazragore
Country: Kuwait
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 4 November 2015
Pages: 464
PDF File Size: 7.46 Mb
ePub File Size: 6.1 Mb
ISBN: 426-9-86692-889-6
Downloads: 73045
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajishura

Dupa cateva minute se intreaba daca s-a hotarat in legatura cu bautura, se preia comanda, ospatadului sa faca UPSELLING, asta insemnand ca atunci cand clientul doreste o anumita bautura, I se recomanda gama de lux a acelei bauturi, pe langa asta in cazul in care un client nu prea este hotarat ce vrea sa bea, in functie de prioada de timp in care clientul vine sa serveasca masa dimineata, pranz searaI se recomanda unul sau mai multe tipuri de bautura, ex: La inceput isi verifica set up-ul restaurantului, in cazul in care gaseste ceva nereguli incearca sa le remedieze inainte de intrarea oaspetilor.

Dupa ce a plecat toata lumea, se incepe refacerea restaurantului pentru A LA CARTE, se igienizeaza sala, scaunele si mesele din salon, dupa care se pun tacamurilepaharele si farfuriile suport.

Stewardess-Camerista, Waiter-Ospatar, Bartender CRUISE SHIPS, A&C GLOBAL – Apply on eJobs!

PLease apply on our company website! In cazul in care cineva dosreste un preparat personalizat, se intreaba exact ce siar dori dupa care se inainteaza comanda spre bucatarie. You can’t apply because: Trebuie intrebat intotdeauna ordinea preparatelor, si anume: We need your help to maintenance this website. Una din micile problem intalnite, care trebuie evitata, este de ai da unui client mai multa importanta …in functie de clasa sociala a acestuia. Atitudinea ospatarilor in salonul de Mic Dejun trebuie sa fie intotdeauna pozitiva.

  ESCALA DE NORTON ULCERAS POR PRESION PDF

If you meet the following criteria, Apply today! Dupa ce vona de ceai, cafea este gata, se trece la partea de bauturi si mancare si se aranjeaza bauturile tot timpul cu eticheta in spre client, pentru a vedea ce doreste sa serveasca, se pun farfuriile, clesti, servetele si condimente.

Ospatarul raspunde la telefon prezentandu-se si salutand respectuos: La sfarsitul programului se verifica programul de lucru pentru zilele urmatoare.

Dupa ce s-a studiat fisa de eveniment, se trece la setarea salii, tot timpul mesele si scaunele trebuiesc asezate dupa o linie ghidlu, la fel si aranjamentele si tacamurile pe mese daca este cazul.

Marcajul trebuie facut cu mare atntie si cat mai in amanunt, pentru a sti cei de la bucatarie exact cuma sa prepare si sa aseze preparatele pe farfurie. Bupa ce clientii servesc masa, se reface mess en place-ul curatand masascaunele, se pune un placemats nou, tacamuri ospztarului si se schimba cosul de gunoi.

GHIDUL OSPATARULUI

We need your help! Dupa ce totul este pregatit ospatarul trebuie sa mai verifice o data toate saloanele si fisele de eveniment pentru a nu omite vreun detaliu care sa ingreunze desfasurarea actitivitatiilor oaspetilor. In addition to the above, you will be facilitating you to obtain and sustain the interview with the US Embassy in order to support the application. Imediat dupa ce s-a luat comanda de bauturi se fac recomandarile pentru mancare.

We are looking for Hotel personnel with high end hospitality background who are dedicated and creative to join or ocean or river teams. Select the CV that you want to apply. Este totul in regula?

  ACTRON CP9175 PDF

It will be sopatarului all necessary documents together with complete instructions. Transportul se face cu maxim doua farfurii pe mana stanga si doar una pe mana dreapta.

Barman Ospatar

In most ports, you will arrive one day prior to joining and overnight at a hotel. Doriti sa pastrati coverele sau serviti masa mai tarziu. Smoking is not permitted in any of the messes.

In turism, meseria de ospatar se structureaza pe anumite departamente, cum ar fi: Ospatarul este persoana care dupa ce a terminat scolarizarea si vine sa se angajeze pe aceasta functie nu face altceva decat sa se inscrie la o scoala pe termen lung.

In timpul pregatirii preparatelor de catre bucatari, trebuie debarasata masa clientului de toate obiectele de care nu are nevoie farfurii suport, pahare care nu se folosesc si se mai completeaza bautura in pahare, dupa caz. Aranjamentul salii poate fi tip teatru, ghidup room, cabaret sau u shape. Operatiunea de intampinare este prima cheie pentru a ne castiga un posibil client.

Barman Ospatar, sc gill impex srl – Apply on eJobs!

Pauza de cafea poate sa contina: Closed or Expired Job Ad. You will receive meal allowance when travelling international.

Please fill this form, we will try to respond as soon as possible.